top of page

Hilde Louise Asbjørnsen gjester høstforestillingen

Når vi inviterer til forestilling på Cosmopolite 7. september er det med Hilde Louise Asbjørnsen som hovedgjest. Vi har forelsket oss!

Hilde Louise Asbjørnsen er en av våre virkelig store jazzsangerinner, med en rekke kritikerroste innspillinger på merittene. Hun har også lang erfaring fra teaterscenen og har vunnet Komiprisen flere ganger, blant annet som Årets Kvinnelige Scenekomiker.


I 2019 kom hennes ellevte album, "Red Lips, Knuckles and Bones", som også ble lansert internasjonalt. Her er en av sangene derfra, sammen med hennes faste band bestående av Anders Aarum, Jens Fossum, Hermund Nygaard og Svein Erik Martinsen:


Hun er for tiden i gang med forberedelser til høstens forestillinger av "Stardust", på Edderkoppen scene, en hyllest til åtte sterke kvinner. "Stardust" kom også som bok og album i 2021, og blant de mange glitrende anmeldelsene landet fire av terningene på en sekser.Tema for vår forestilling er kjærligheten. Det er et vidt begrep, og favner mye. Spenning, sitring, skuffelser, forventninger. Vi har blitt forelsket i Hilde Louise, og vi håper den gjengjeldes 7. september på Cosmopolite. Det lykkes vi best med om vi ser deg i salen, håpefullt heiende!
176 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page