top of page

Jonas Alaska kommer når Oslo Synger

Vi har lovet å presentere flere gjester, til Oslo Synger 15. mai. Den første vi har gleden av å presentere er Jonas Alaska.Jonas Alaska er en av sin generasjons sterkeste låtskrivere her til lands, og står bak uforglemmelige låter som «October», «If Only as a Ghost», «In The Backseat» og «Morning Light». Han var trippel Spellemannominert for sitt debutalbum, og har siden den gang sluppet fem album som alle har fått strålende mottagelse, både i og utenfor Norge.

 

De som har fulgt litt med på Alaska, vet at han har vært inne i et par usedvanlig produktive og inspirerte musikalsk perioder de siste årene. Etter slippet av det kritikerroste albumet "Roof Came Down" høsten 2020 satte Jonas Alaska seg ned med blanke ark og en intensjon om å skrive poplåter for andre artister. Underveis i prosessen ble han imidlertid han så glad i låtene, at han bestemte seg for at de skulle utgjøre hans syvende studioalbum, «Girl», som ble sluppet november 2021.


Jonas er opprinnelig fra Åmli, men bor i Oslo. Han har alltid skrevet og sunget på engelsk, men dette endret seg da nyheten om Lillebjørn Nilsens bortgang ble kjent. Han satte seg ned og skrev en sang, "Store Lillebjørn", som satte ord på manges forhold til Lillebjørn. Vi skrev også om dette, da han delte sangen med så mange.


Vi er utrolig glade og takknemlig for at han også har lyst til å dele denne sangen med oss når hele Oslo Synger 15. mai.


105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page