top of page

ons. 15. mai

|

Oslo Konserthus

OSLO SYNGER om byen vi alle elsker!

Oslo jubilerer i 2024 og vi inviterer til en festforestilling med Oslosanger, på Oslodagen, i Oslos storstue Oslo Konserthus.

OSLO SYNGER om byen vi alle elsker!
OSLO SYNGER om byen vi alle elsker!

Tid og sted

15. mai 2024, 19:00 – 21:15

Oslo Konserthus, Munkedamsveien 14, 0115 Oslo, Norge

Om arrangementet

Oslo er den lille, nye storbyen. I 2024 kan vi feire at det er 100 år siden Norges hovedstad igjen ble hetende Oslo, etter 300 år som Christiania og Kristiania. Oslo i 2024 er en unik og flott by, som hele verden ser til. Det ønsker vi å feire med en festforestilling i Oslo Konserthus på Oslodagen 15. mai. Her skal det synges Oslosanger, og vi håper du har lyst til å være med på festen.

Det Norske Jentekor og Vålerenga Mannskor er med. De skal være med på å løfte frem det sangglade Oslo, det mangfoldige Oslo, det levende Oslo, det nye Oslo, og det Oslo som har gjort at det finnes nesten 1500 sanger om byen vår. Rundt 25 av disse sangene skal du få høre 15. mai. Det vil være kjente Oslosanger, og sanger av kjente Osloartister. Noen av sangene skal du få lov til å være med på selv også. 

I tillegg er vi også veldig glade for å ha med oss både Linnea Dale og Jonas Alaska. De har hver sin Oslosang de skal presentere. 

Vi gleder oss til å feire med deg, på dagen som også er St. Hallvards dag. 15. mai er også Oslos offisielle festdag.

Billetter er lagt ut hos Oslo Konserthus. Klikk på denne lenken.

Oslo Synger gjennomføres med kjærkommen støtte fra Oslo kommune, GAST, OBOS, Eiendomsspar og Fred Olsen Social Engagement Group.

Dele dette arrangementet

bottom of page