top of page

man. 02. sep.

|

Frogner

Prøvesang 2. september 2024

Vi inviterer på nytt til en kveld der du kan møte Guldbergs, prøvesynge, og finne ut om dette er noe for deg. Vi søker ambisiøse og hyggelige sangere.

Prøvesang 2. september 2024
Prøvesang 2. september 2024

Tid og sted

02. sep. 2024, 18:00 – 23:00

Frogner, Løkkeveien 15, 0253 Oslo, Norge

Om arrangementet

Høstens opptak står for døren, og vi ønsker nye sangere velkommen til å komme og prøvesynge for oss mandag 2. september 2024 kl 18, i Allrommet på Ruseløkka skole. 

I første omgang vil du her møte andre, som også har meldt sin interesse, sammen med dirigenten vår og noen til. Her vil vi også at du skal ta med en sang du føler deg trygg på. Hensikten er først og fremst stemmeplasserinq. I tillegg vil vi i forkant av prøvesangkvelden sende deg notene på en sang vi vil du skal forberede deg litt på. Litt avhengig av deg vil du kunne synge opp denne kvelden, alternativt gis du et par uker før oppsynging.

Etter prøvesangen er du hjertelig velkommen til å bli med på øvelsen sammen med resten av koret. Den starter 1845. Vi er i full gang med øvelser frem til julekonserten vår, i Frogner kirke. Etter øvelsen er det nachspiel, med bollesermoni og en liten introduksjon til hva det å være Guldberger handler om. Vi håper du vil like det. Her får du også muligheten til å bli ytterligere kjent med de andre sangerne.

For at vi skal ha oversikt over alle kandidatene - og at du selv skal være godt forberedt før prøvesangen - vil vi at du gir beskjed til Carl-Henrik om du ønsker å klomme Han er rekrutteringsansvarlig og kontaktpersonen for deg, i tillegg til dirigenten vår (Sigurd Engesnes).

Ta gjerne en kikk på noen av de andre artiklene på sidene her, for å danne deg et lite bilde av koret, hvem vi er, og hva vi holder på med.

Vi håper du har lyst til å prøvesynge for oss, og håper å se deg der!

Dele dette arrangementet

bottom of page