top of page

Linnea Dale er også med når Oslo Synger

15. mai blir det verdenspremiere på en ny Oslosang, når Linnea Dale presenterer en av sangene som kommer på hennes neste album.


Foto: Vegard Breie


I 2007 ble Linnea Dale kjent for det norske folk, da hun som sekstenåring nådde finalerundene i den tredje sesongen av Idol. Etter Idol ble hun invitert av Donkeyboy til å være gjestesolist på hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes». Begge var lenge på toppen av hitlistene, og «Ambitions» ble også spelemannominert både i klassen «Årets Hit» og «Årets video».

 

I 2012 debuterte Dale som soloartist med «Lemoyne Street», produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Oppfølgeralbumet «Good Goodbyes» kom i 2014, samme år som hun også kom på andre plass i norske Melodi Grand Prix med «High Hopes». Hun fortsatte sin solokarriere med albumene «Wait For The Morning» i 2018 og «15 LOVE» i 2022. Begge har mottatt strålende kritikker. Dale deltok også i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes», der hun tolket blant annet Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik.

 

I disse dager er Linnea Dale i studio med innspilling av sitt femte soloalbum. For første gang skriver hun på norsk. En av sangene er en ny Oslosang, som hun skal presentere på Oslo Synger. “Gjennom Oslo” er en vakker ballade og beskriver tiden da hun traff sin mann. Gled dere til å få overvære verdenspremiere på en Oslosang fra Linnea Dale.


69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page