top of page

Prøvesang for nye sangere 12. september

Oppdatert: 8. sep. 2022

Bellman eller Bach? Beatles eller Bowie? Vi inviterer nye sangere til prøvesang mandag 12. september kl 1900. Det blir nachspiel etterpå.

Vi er et mannskor med ambisjoner, og er nå midt i en fase der vi aktivt søker etter nye sangere. I 2023 skal NM i kor foregå, og vi ønsker å delta. Året etter feirer Oslo 100 år siden byen fikk tilbake sitt historiske navn, en markering vi skal sette vårt preg på. Vi søker oss flere yngre sangere, som ønsker å være med på reisen og i å forme Sangelskabet Guldbergs Akademiske Kor i årene som kommer.


Mandag 12. september kl 18:45 arrangerer vi en egen prøvesangkveld, der vi inviterer alle som kunne tenke seg å bli kjent med Guldbergs til å komme og være med på øvelse og stemmeplassering. Vi vil også gjerne at du tar med deg en sang du kunne tenke deg å synge, som du føler deg komfortabel med. Du kan velge sang og kategori helt fritt. Ingen andre forberedelser er nødvendig.


Det er supert om du vil melde fra til oss på forhånd hvis du ønsker å komme. Øvelsesstedet er Allrommet på Ruseløkka skole.


Guldbergs er stolt av sin historie, og denne arven ønsker vi selvsagt ta med oss videre. Vi var først til å utgi en innspilling med kun norske drikkeviser, med albumet "Norges Skaal". Vår innspilling av Fredmans epistel 82 ble blant annet brukt i den danske Oscar-vinnende filmen "Ett Glass". Og vi har i flere år skapt show og festforestillinger, og begeistret hundrevis på våre julekonserter. Å begeistre vårt publikum ønsker vi å gjøre også i årene som kommer. Litt slik vi gjorde her:

Vi trenger flere til å være med på dette, og håper du som leser dette tenker "Dette er interessant!". Du må gjerne også kontakte noen av oss om du har spørsmål. Under "Kontakt" finner du både mail og telefonnummer til flere av oss.


Onsdag 7. september har vi en konsert med Hilde Louise Asbjørnsen. Hvis du kunne tenke deg å komme på denne før opptakskvelden mandag 12. september vil vi gjerne at du sender noen linjer her, så ordner vi billett til deg.

551 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page