top of page

Oslo sang!

Oppdatert: for 1 døgn siden

Det ble en strålende feiring av Oslodagen i går kveld, da Oslo Synger i jubileumsåret ble avholdt i Oslo Konserthus. Her forsøker vi å oppsummere litt. Alle fotos av Torleif Kvinnesland.


Nærmere 1200 mennesker hadde tatt turen til Oslo Konserthus denne kvelden, og allsangen startet allerede på første sang. Jens Book-Jenssen sin klassiker fra 1936, «Hver eneste dag er en Oslodag», markerte starten på hele festforestillingen.


Deretter fulgte et potpurri av Oslosanger, sunget av oss, av aspirantene, rekruttene og de største fra Det Norske Jentekor, solister fra koret, gjestesolister, Vålerenga Mannskor og under stødig ledelse av Henriette Steenstrup.


Oslotalen ble avholdt. Det var verdenspremiere på en ny Oslosang fra Linnea Dale, «Gjennom Oslo». EHI fremførte «Tøyen, jeg elsker deg», og Jonas Alaska sang «Store Lillebjørn».


Det ble mye om Lillebjørn Nilsen, naturlig nok. Alle korene sang noen av hans sanger, og hele festforestillingen ble avsluttet med nesten 200 sangere på scenen og alle artistene involvert på «God Natt Oslo».


For en kveld det ble. Vi er veldig takknemlig for alle dere som kom, og vi er også takknemlig for alle dere som ble med videre etterpå til Oslonachspielet på Grand Café.


Vi suser avgårde alle mann, så får vi se om Oslo Synger også neste år?


Her er en oppsummering av Oslo Synger, på litt over ett minutt, mens vi synger "Jeg er en by":Her er noen av bildene fra konserten:183 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page