top of page

So many faces that love Oslo

Oppdatert: 17. mai 2023

15. mai er Oslodagen. Og vi feirer den med å synge Oslosanger. En av de vi synger er Bernhofts "So many faces".

Fra konserten på Sentralen, 15. mai 2023. Solist er Jarle Kasbo. Foto: Torleif Kvinnesland.


Det må være lov til å bli litt ekstra glad i Oslo i dag. Selv om vi alle er glade i byen vår alle 365 dager i året. Det er Oslodagen. Det er dagen vi feirer en helt fantastisk by. Og, vi feirer den med sang. Vi feirer den med et utvalg av de 724 sangene som hittil står på listen over sanger om byen vår. Kun London og Paris har flere sanger om byen sin.


OSLO SYNGER i kveld, 15. mai 2023, var ment som en opptakt, en invitasjon til å være med å feire Oslo ennå mer når byen vår jubilerer i 2024. Det er så mange som er så glade i denne byen, men samtidig er det også mange som ikke alltid føler seg som en del av den. Oslosangene våre kan være en mulighet, til at flere kan være med å synge og føle seg som en del av byen. Vi vet nemlig at sang gjør deg lykligere!


"So many faces" er en av over 20 Oslosanger vi fremførte i kveld. Her er originalen:


De andre sangene du fikk høre var "Hver eneste dag er en Oslodag", "Jeg er en by", "Kristiania-sangen", "Hovedøen", "Når kastanjene blomstrer", "På Enerhaugen", "Akerselva", "Naar fjordene blaaner", "Jenter", "Vårt øl", "Smaken av honning", "Lite og stort", "Oslosangen", "Brudefærden", "Girl in Oslo", "Oslonatta", "Suser av gårde", "God natt, Oslo", og et par til.


Siden vi solgte ut billettene til årets konsert så raskt, og fordi vi ønsker å bidra til at enda flere skal kjenne Oslosangene og føle samme stolthet over Oslo som oss, vil vi invitere flere til å delta og engasjere seg. Onsdag 15. mai 2024 skal lage en skikkelig festkveld. For så mange vi bare kan.


Gratulerer så mye med Oslodagen, og husk: Hver eneste dag er en Oslodag!

85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page