top of page

Velkommen til sommerkonsert!

Oppdatert: 24. mai 2022

Vi gleder oss over å kunne invitere til sommerkonsert onsdag 1. juni, i Majorstuen kirke.


Vi er veldig lei oss for at vi har måttet avlyse en rekke konserter de siste årene. Den siste var julekonserten 8. desember. Derfor er det nå ekstra gledelig at vi kan få invitere til sommerkonsert. Den går av stabelen onsdag 1. juni kl 19, i Majorstua kirke. På programmet står korverk fra en rekke ulike land..

Koret avbildet på Honnørbrygga.


Sang og kultur er viktig for ukrainere, og har siden invasjonen startet blitt et viktig symbol for motstand. Dette er også et engasjement vi har ønsket å ta del i, også for å vise vår solidaritet og støtte. Vi er derfor veldig glade for at vi fikk være tilstede under åpningen av Ukrainas plass i Oslo, 22. mars 2022. Der sang vi både Ukrainas nasjonalsang og Nordahl Griegs "Til ungdommen", sammen med det ukrainske ensemblet FolkeMelodi. FolkeMelodi vil også være med på sommerkonserten.


Når vi derfor nå inviterer til sommerkonsert vil Ukrainas nasjonalsang stå på repertoaret. Vi har også kommet til at vi ønsker at alle billettinntekter uavkortet skal gå til Flyktninghjelpen og deres arbeid for ukrainere på flukt fra krigen.


Resten av repertoaret består av både irske, svenske, amerikanske, norske og engelske korverk. Russisk står også på repertoaret, gjennom Sergei Rachmaninoffs "Bogoroditse Devo". Les mer om dette her.


Vi gleder oss til å synge for dere! Klikk her for å bestille billett.


Følg gjerne også nyheter om arrangementet på Facebook.646 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page