top of page

Vi gleder oss til julekonsert igjen!

Sist vi hadde julekonsert var i 2019. Pandemien har stoppet denne tradisjonen litt for mange ganger, men 7. desember er vi klare igjen!

"Julen kan ikke starte før vi har vært på Guldbergs julekonsert" var det en av våre faste gjester som sa. Å høre noe som dette varmer selvsagt våre hjerter noe enormt, og med tanke på dette er det trist å tenke på at denne opplevelsen har vi ikke kunnet gi de siste par årene.


Ingenting gleder oss derfor mer enn nå å invitere til to julekonserter, 7. desember, i Ris kirke. Tradisjonen tro blir det to konserter, klokken 18 og klokken 21.


Vi er også veldig glade for at vi har fått med oss de samme musikerne. Mathias Gillebo blir med som gjestesolist, og vi har også fått med oss fantastiske blåsere fra Oslo Filharmoniske Orkester.


Vi har startet med forberedelsene. Vi har fått flere nye sangere. Vi jobber med repertoaret, og vi jobber med å planlegge for det vi virkelig håper skal bli en flott førjulsopplevelse for dere alle.


På konserten klokken 18 tenker vi det er flott å også ta med barna. Barn kommer inn gratis. På konserten klokken 21 tenker vi det er mer egnet for et voksnere publikum. Vi vil sette stor pris på om dere allerede nå bestiller billetter.Følg også gjerne arrangementet på Facebook.


Vi gleder oss til julekonsert igjen!

890 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page