top of page

Vi inviterer til prøvesang 4. september

Oppdatert: 9. aug. 2023

Vi inviterer nye sangere til å komme og prøvesynge for oss mandag 4. september kl 18. Både NM og Oslojubileum står på trappene fremover, så bli med!

Hver eneste mandag øver vi, i allrommet på Ruseløkka skole. Vi har prøvesang to ganger i året, og neste er mandag 4. september. Det blir nachspiel etterpå.


Vårt høstlige opptak står for døren, og vi ønsker nye sangere velkommen til å komme og prøvesynge for oss mandag 4. september kl 18, i Allrommet på Ruseløkka skole. I første omgang vil du her møte andre, som også har meldt sin interesse, sammen med dirigenten vår og noen til. Her vil vi også at du skal ta med en sang du føler deg trygg på. Hensikten er først og fremst stemmeplasserinq. I tillegg vil vi i forkant av prøvesangkvelden sende deg notene på en sang vi vil du skal forberede deg litt på. Litt avhengig av deg vil du kunne synge opp denne kvelden, alternativt gis du et par uker før oppsynging.


Etter prøvesangen er du hjertelig velkommen til å bli med på øvelsen sammen med resten av koret. Den starter 1845. Vi er i full gang med øvelser frem til NM for kor i Trondheim, i oktober. I tillegg skal vi om kort tid starte med øvelsene frem til vår årlige julekonsert. Vi er også i full gang med å planlegge Oslokonserten "Oslo synger" neste vår, pluss til en del oppdrag som har kommet inn.


Etter øvelsen er det nachspiel, på ett av "vannhullene" i nærheten av Ruseløkka skole. Her får du muligheten til å bli ytterligere kjent med de andre sangerne.


For at vi skal ha oversikt over alle kandidatene - og at du selv skal være godt forberedt før prøvesangen - vil vi at du gir beskjed til Carl-Henrik om du ønsker å klomme 4. september. Han er rekrutteringsansvarlig og kontaktpersonen for deg, i tillegg til dirigenten vår (Sigurd Engesnes).


Ta gjerne en kikk på noen av de andre artiklene på sidene her, for å danne deg et lite bilde av koret, hvem vi er, og hva vi holder på med.


Vi håper du har lyst til å prøvesynge for oss, og håper å se deg 4. september!


418 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page