top of page

Vi synger Julenatten inn igjen

Tradisjonen med våre julekonserter har vart i flere tiår. Vi er veldig glade for at så mange gleder seg hvert år, til å komme for å høre på oss. For mange kan ikke julen starte, før Guldbergs Jul. Det varmer, og det forplikter.


I år som i fjor har vi valgt Ris kirke for våre to julekonserter. De foregår begge torsdag 7. desember, klokken 18:00 og 20:30. Billetter skaffer du her.


Tradisjonen tro vil vi fremføre både kjente og mindre kjente julesanger, alt satt sammen for å skape god, varm førjulsstemning.

I år har vi med oss to, for oss, nye gjestemusikere. På perkusjon har vi med Anders Kregnes Hansen. Han har er en av Norges ledende perkusjonister, og er blant annet med på det nye albumet til Janne Eraker; "Movements For Listening". Han kombinerer sin lidenskap for både jazz og samtidsmusikk, og har også samarbeidet tett med Bente Illevold (eufonium) på albumet "Klangen fra de dype skoger". Vi gleder oss til samspillet.


Fredrikke Corneliussen er vår gjestesolist. Hun er ett av våre nye, unge sangtalenter, som vi håper å høre mer av i årene som kommer. Hun er mezzosopran, og studerer klassisk sang på Barratt Due på første året.

Hun er ikke helt ny for oss, faktisk, da hun også deltok sammen med Det Norske Jentekor da de sang sammen med oss på Oslo Synger i mai.


Vi gleder oss over at både Anders og Fredrikke er med oss 7. desember, og at de vil bidra til å gjøre årets julekonsert til en god opplevelse for alle som kommer.Om du fortsatt ikke er helt overbevist om å komme i år har vi her en beskrivelse og rikt utvalg av bilder fra fjorårets konsert.


Ingenting ville gledet oss mer, enn om vi også i år kan fylle benkeradene og skape en opplevelse for alle, der alle ut etterpå og tenker "Nå kan julen bare komme!"


611 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page