top of page

Når sangen gir mening

Oppdatert: 8. sep. 2022

Solidaritet, samhold og sangglede. Vi vil rette en stor takk til våre gjester, som bidro til å skape en sterk opplevelse og fantastisk stemning ved vår sommerkonsert 1. juni.

I Norge er det omtrent 250 000 som synger i kor. Vi vet også at sang og musikk har vært viktig for ukrainerne, i å bygge samhold og motivere det ukrainske folket i å stå sammen.


For vår del handlet denne konserten om vår måte å markere solidaritet på. Etter vårt engasjement ved åpningen av Ukrainas Plass innså vi at vi måtte gjøre mer. Denne konserten skulle handle om dette.


Derfor var det fantastisk for oss å oppleve en full Majorstuen kirke på onsdag, og at så mange ønsket å dele samme solidaritetsfølelse. Det var også fantastisk for oss å kunne synge sammen med det ukrainske vokalensemblet FolkeMelodi igjen. Vi er også utrolig takknemlige for å kunne gi et bidrag til Flyktninghjelpen og deres arbeid for mennesker på flukt. Summen av billettsalg og donasjoner er 72.750,-.


- Tusen takk for en flott og rørende konsert, og en fantastisk stemning, sier Annicken Saxlund i Flyktninghjelpen. - Vi har flere prosjekter i Ukraina, og bidraget fra dere er utrolig viktig.


Konserten hadde et bredt repertoar. Det var like fullt delen der Ukrainas nasjonalsang og Nordahl Griegs "Til Ungdommen" sammen med FolkeMelodi ble sunget, som kanskje var høydepunktet både oss og for publikum.


Tusen takk til alle som kom og bidro til å skape en flott konsert. Vi deler her noen bilder fra konserten (foto: Torleif Kvinnesland):293 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page