top of page

Vi forelsket oss definitivt i Hilde Louise

Tusen takk til dere alle, som valgte å komme på vår konsert på Cosmopolite i går kveld. Ikke minst en stor, stor takk til vår gjesteartist Hilde Louise Asbjørnsen!

"Guldbergs forelsker seg" var tittelen på konserten, og det var med den fantastiske artisten Hilde Louise Asbjørnsen vi inviterte til en festaften på Torshov. En stor takk til henne, og hennes fantastiske musikere Anders Aarum (piano), Jens Fossum (kontrabass), Bård Helgerud (gitar) og Magnus Eide (trommer).


Det ble virkelig en festaften, der vi storkoste oss på scenen. Og vi er jo ekstra glade for at også en så meritert og anerkjent artist som Hilde Louise Asbjørnsen også hadde en flott opplevelse. Som hun selv sier; "Mannskor og jazzband er en uslåelig kombo!" Vi håper vi kan gjøre mer sammen med henne senere.


Fotografen Torleif Kvinnesland dokumenterte kvelden for oss, og her er noen av hans bilder:


Igjen, tusen takk til alle våre gjester. Vi går umiddelbart i gang med øvelser frem mot julekonsertene i Ris kirke 7. desember (følg med på Facebook-sidene våre og her for billetter).


Og, om du skulle være interessert i å bli med i Guldbergs har vi prøvesang førstkommende mandag. Meld fra. Velkommen skal du være!


169 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page